MOEDERDAG

Moederdag staat voor de deur. Op deze dag geven we al onze lieve moeders de aandacht die ze het hele jaar door eigenlijk verdienen!

Ik begin de dag altijd samen met mijn broertje in de keuken om een heerlijk ontbijtje klaar te maken. Vervolgens verrassen we mama op bed hiermee en geven we haar een cadeautje. Nadat we wat gekletst en gegeten hebben, maken we ons klaar voor een dagje weg, waarbij een lekkere lunch nooit ontbreekt. De tijd samen met mama koester ik, zij is mijn steun en toeverlaat. De dagen dat we samen zijn, voelt als thuiskomen. Op moederdag sta ik hier nog iets meer bij stil.

moederdaglunch

Wij zijn benieuwd hoe jij je moeder in het zonnetje zet. Met een grote bos bloemen, een leuke cadeaubon of een persoonlijk berichtje? Of heb je nog niets in huis?? Weest gerust meiden, want wij hebben de leukste cadeautjes waarmee je sowieso geen flater slaat.

1. Sieraden
Met een sieraad sla je de plank nooit mis. Een matching armbandje voor jou en je moeder of een setje nieuwe oorbellen? Tijdloos en super leuk!

2. Droogbloemboeket
Wij hebben sinds kort prachtige boeketten die o zo leuk in huis staan! Laat ons weten welke kleurtjes mooi in huis staan, en wij zorgen dat er een geweldig boeket samengesteld wordt. Hiermee weet je zeker dat je lieve mama blij zal zijn.

3. Huisaccessoires
Wisten jullie al dat wij uitgebreid zijn met onze home collectie? Kom gezellig langs voor de gezelligste kussens, potten en lijstjes!

4. Een leuk kledingstuk
Glitterss is natuurlijk begonnen met het doel om ieder meisje en iedere vrouw zichzelf mooi te laten voelen. De winkel is niet alleen uitgebreid in meters maar ook in collectie. Voor ieder wat wils! 😊

5. Cadeaubon
Ben je een beetje besluiteloos of heb je gewoon even geen tijd? Geen probleem meiden, we leggen de cadeaubon gewoon voor je klaar!

Jullie weten hoe wij moederdag vieren, maar wij zijn ook erg benieuwd hoe jullie dat doen! Laat ons in de reacties weten wat jouw favoriete momentje is met je moeder of stuur ons een leuke foto toe in Glitterss style en dan reposten wij het!

Happy mothersday girlsss xx