JOBS DIE OPEN STAAN BIJ GLITTERSS

Vind jij het leuk om bij Glitterss te komen werken? Wij zijn vanaf 1 maart op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ambitieuze marketingsspetter die het leuk vindt om ons team te versterken!

FUNCTIE

Als marketingsspetter van GLITTERSS hou je je bezig met alles wat social media/ webshop betreft. Dit kunnen zeer uiteenlopende werkzaamheden zijn. Het is dus belangrijk dat je van variatie houdt en niet vies bent van verschillende taken op je bord. Je zult verantwoordelijk zijn voor de social media kanalen van GLITTERSS, de marketingstrategie, orderafhandeling, de klantenservice en meer. Je vindt het leuk om met klanten in contact te staan en bezig te zijn met de ontwikkeling van het bedrijf. Wij bieden jou een kans op het ontwikkelen van jouw persoonlijke marketing/media skills en het uiten van jouw creatieve ideeën. Wij staan altijd open voor inbreng van anderen.

GEWENST PROFIEL

  • Affiniteit met e-commerce
  • MBO/HBO opleiding richting marketing.
  • Je bent ondernemend en flexibel
  • Geen 9 tot 6 mentaliteit
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • Je beheerst social media en houd van computerwerk.
  • Minimaal 2000 volgers op eigen social media.

Kun jij je hierin vinden en hebben wij jou enthousiast gemaakt? Stuur dan een mailtje naar info@glitterss.com met daarin jouw CV en je motivatie en wie weet mag jij de webshop/instagram van Glitterss gaan bijhouden.